Iberico Pork Cheeks with mozzarella gnocchi and Swiss chard chlorophyll stew
Published : 10/06/2021 12:24:39 | Categories : Recipe AljomarIngredients Aljomar Iberico Pork Cheeks15 pork cheeksFor the chard stem stew For the diced chard stems350 g Swiss chard stems, dicedFor the blended chard stems250 g clean [...]
Read moreAljomar Iberico Pork Loin with queso fresco
Published : 08/26/2021 10:02:10 | Categories : Recipe AljomarIngredients (Serves 4) 8 pieces of Aljomar Iberico fresh pork loin, about 90 g each 100 g creamy QUESO FRESCO (is a creamy, mild, unaged cheese commonly used in Spain. It is similar to [...]
Read moreAljomar Iberico secreto with fennel and lemon marmelade and lemon sour cream
Published : 07/22/2021 19:39:29 | Categories : Recipe AljomarAljomar Iberico secreto with fennel and lemon marmelade and lemon sour cream
Read moreAljomar Iberico pork ribs with parsley and lemon sauce
Published : 07/15/2021 12:59:29 | Categories : Recipe AljomarIngredients1 kg ALJOMAR Iberico pork rib 2 litres water 1 whole onion (approx. 120 g) 1 whole carrot (approx. 100 g) 1 small leek (approx. 50 g) 1 celery stalk (35 g) 1 ALJOMAR ham [...]
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EL ORIGEN DEL SABOR
Hace más de 25 años, Don Alfonso Sánchez decidió escribir su propio sueño y poner en práctica los conocimientos adquiridos desde su niñez.
Así nacía en Guijuelo la marca Aljomar, fruto de la constancia, el esfuerzo y el trabajo de una familia. Hoy la marca Aljomar es sinónimo
de calidad y tradición, y aúna a la perfección artesanía con innovación. Sólo así es posible mantener intacto el sabor y
poderlo compartir con los paladares más exigentes de más de 30 países.