-
Aljomar Iberico Roasted Pork Ribs with garlic, parsley and mustard
Published : 03/10/2021 20:01:41 | Categories : Recipe AljomarAljomar Iberico Roasted Pork Ribs with garlic, parsley and mustard
Read more -
Scallops with cream of Aljomar pancetta and artichokes
Published : 03/01/2021 12:46:06 | Categories : Recipe AljomarIngredients Cream of ALJOMAR Iberico pork pancetta Cream of ALJOMAR Iberico pork pancetta 50 g chopped spring onion 125 ALJOMAR Iberico pork pancetta 125 g chicken broth 250 g crea [...]
Read more -
Aljomar Iberico Pig Tails Stew with prunes
Published : 02/04/2021 09:52:53 | Categories : Recipe AljomarIngredients 1.2 kg Aljomar Iberico pig tails, rinsed and cleaned 75 g prunes 1 dL sherry vinegar 2.5 dL red wine 0.5 dL olive oil 5 garlic cloves 1.5 L broth Salt & [...]
Read more -
Aljomar ham and eggs
Published : 12/23/2020 12:04:17 | Categories : Recipe AljomarIngredients 10 slices of ALJOMAR 100% Iberico acorn-fed shoulder ham 2 spring onions, chopped 1 green pepper, chopped 4 cloves garlic, chopped 1 splash of White wine 1 kg of fresh to [...]
Read more

EL ORIGEN DEL SABOR
Hace 25 años, Don Alfonso Sánchez decidió escribir su propio sueño y poner en práctica los conocimientos adquiridos desde su niñez.
Así nacía en Guijuelo la marca Aljomar, fruto de la constancia, el esfuerzo y el trabajo de una familia. Hoy la marca Aljomar es sinónimo
de calidad y tradición, y aúna a la perfección artesanía con innovación. Sólo así es posible mantener intacto el sabor y
poderlo compartir con los paladares más exigentes de más de 30 países.