Aljomar Iberico Sausage on toast bread
Published : 05/29/2023 09:38:17 | Categories : Recipe AljomarIngredientes (serves 4)0.200 g of Aljomar Iberico Sausage 20 g sweet onion Cilantro Mayonnaise Worcestershire sauce Lime juice Toast breadMethod Finely chop the sausage in [...]
Read moreTacos with Aljomar Iberico Lagrima cooked at 800 c with Sweet Potato and Egg-Fre
Published : 04/25/2023 09:04:23 | Categories : Recipe AljomarIngredients (serves 4)0.6 grams ALJOMAR Iberico pork, lagrimas (the meat located between the ribs)Egg-free mayo0.1 litre whole milk 0.3 litres olive oil 0.4 grade SaltSweet [...]
Read moreAljomar Iberico Pork Loin Cabecero in red wine sauce with sweet potato puree
Published : 02/10/2023 18:04:06 | Categories : Recipe AljomarAljomar Iberico Pork Loin Cabecero in red wine sauce with sweet potato puree
Read moreAljomar Prime Cut Secreto on a Brioche Bun with Kimchi Mayo and Pickles
Published : 11/16/2022 09:18:48 | Categories : Recipe AljomarIngredients1kg Aljomar prime cut Iberico Secreto Salt Pepper Aromatic herbsFor the sauce:Kimchi Mayonnaise Brioche bunsGarnishPickled gherkin Pickled red [...]
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EL ORIGEN DEL SABOR
Hace 30 años, Don Alfonso Sánchez decidió escribir su propio sueño y poner en práctica los conocimientos adquiridos desde su niñez.
Así nacía en Guijuelo la marca Aljomar, fruto de la constancia, el esfuerzo y el trabajo de una familia. Hoy la marca Aljomar es sinónimo
de calidad y tradición, y aúna a la perfección artesanía con innovación. Sólo así es posible mantener intacto el sabor y
poderlo compartir con los paladares más exigentes de más de 30 países.